Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon går vi under jorden!

Publiken får det den eftersträvar

I morgon går vi under jorden

 

Någonting händer här idag

Jag är så glad du är så fin

 

Några kanske får sitt utlopp av att skada

Men jag segrar i min ignorans

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-27




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-27 10:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sannerligen ett budskap att ta till sig! Tack för det.
2018-12-06

  Anya VIP
Jaa ibland måste man ignorera allt ont som sker. Bra!
2018-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att ta vara på och njuta av nuet framtiden vet vi ingenting om.
2018-11-28

    ADI Nehlin
tankeväckande text
2018-11-28

  Blomma-Stjärna VIP
spännande skön dikt - att ta vara på glädjen och mötet i nuet - istället för att missa nu p.g.a. en ev. annalkande katastrof
2018-11-27

  DavidM VIP
Många lager i texten, ger många tolkningar. Snyggt.
2018-11-27

  WyS VIP
Ibland är det bäst att vända på klacken och gå!
2018-11-27

  ULJO
Tänkvärt
2018-11-27

  Lottie Ålhed VIP
Fin närvaro i dikten Gillar sista raden med och att den också innehåller mörker
2018-11-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint skrivet! Gillar sista raden
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin