Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helare

 

 

Öser och

översköljer dig

med osynliga kyssar

under din skönhetssömn

 

Påtaglig

stark

förnimmelse

 

Substantiell

handgriplig och

uppenbar

 

Angelägen

lidelse

 

Som ett mycel

utvidgas mitt väsen

till ett kärlekstäcke

 

Sänder i affekt ut

sinnesrörelser

emotioner

 

Varje cell kommunicerar

i tystnad längs rötter

och jag hör

och jag fylls

av Dig

 

Blir helare.

 

 

 

 

 




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-27 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP