Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken storstädar. Men det är nog bra att rensa ibland.


Kärleken på spåren

Du och sen jag

Jag och sen du

Du gör

Jag gör

 

Nej, inget utav det, utan

 

Tillsammans

delandes

vardag

varje dag

 

Förundrad

i fascination

 

i alla nervtrådstentakler

andäktigt närvarande

 

lyssnande

efter spåren av kärlekens

osynliga men ack så

kännbara, vackra banor

 

påverkad

yr

icke mätbar

 

Åh käre tid

Vad ska Jag kunna ge Dig?

 

Otillräcklig

skamsen

osäker

 

Tvivlet är följeslagare

med kärlek

precis som i tro

 

men det har aldrig hindrat mig att älska.

 

 

 

 




Fri vers av Livet1
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-27 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1