Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att komma vidare i spåret, görs en anteckning om ett gäng.


"-Inte våra pojkar"

Bandet som osar tog din brud.
-Synd du inte kom över det.

Så säger de-mina, att du tänker med k-n.

-Jag skulle ändå sluta, du sa.

"Tror du på det själv"

-Att du blir släppt, så hård som du
blir i det inre, känna på din ledare..

Mm, skönt..

-Du som är en av de bästa de haft.
(-Hur vet du det?)
("Ömklig är du nu")
-Men vem ber du till?..
____

(Aldrig får jag vila mig..ska bara svara..)

"-Du vet allt vem du är, Ditt Ego, är här."


Bandet som osar tog din brud men
är det så mycket att ha, deras gråa
dimma, deras gäng; -att varje dag
får de någon annan kvinna i säng.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-27 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP