Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorge- sånger

Promenerar
längs gången

Genom
ödslig trädgård

Utan
vallmo- blom och syren

In- andas
närvaron av
över-levare

Hör
deras röster

Sprida
sina sorge- sånger
för vinden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-27 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP