Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad händer efteråt? ja en avslöjande del av mig är att, man färdas som i en tub där ljus fladdrar förbi.


Hades

Vadå snabba beslut

Inga betänkligheter

Vad blir kvar.

En och en till.

Inklusive den större.

En gråtande mor.

Planlösa trådar hit.

Sen går de dit.

Ett slut när då ?

Ridån dras ner
..........................




Övriga genrer av danne //
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-27 13:46



Bookmark and Share


  bumerang

styrkekram
2018-11-27

    ej medlem längre
En varm och äkta kram till dig!
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //