Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Music Of Changes

John Cage
glitters and gleams
in intellectual playfulness,
I Ching pryfulness,
his easygoing indeterminacy
prying open echoless vastness,
out-of-mind, undefiled fragrance
into which one enters
like a rotating spinning top,
arms outstretched
in swirling Saturn spectral granulation,
one's mind's hall of mirrors
echoing
the reflections
of Grete Sultan's dip
into Music Of Changes




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2018-11-27 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP