Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan personliga pronomina

Trött på kropp, på biologi,
på kött, på blod,
på tankar och avsikter
längtar jag till mineraler,
till sot och damm,
till vilan i det opersonliga

som John Cage
i Music Of Changes,

ansiktslös,
avsiktslös

som reflexlösheten
i judarnas täckta sorgespeglar:

En storm är jaget
och en illusion

men det går ett språk
igenom universum
utan personliga pronomina




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-27 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP