Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Muller huller om buller


Magen, ångesten, hungern och livet.

Det åskar i magen.
Skönt att inte veta varför.

Var det ångeståska?
Var det hungeråska?
Eller bara lite tillfälligt muller?

Det mullrar på.
Magen, ångesten, hungern och livet.




Fri vers (Fri form) av FridaWatson
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-27 18:22



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du har känsla. bra text..
2018-11-27

  SatansSon VIP
är du släkt med charlotte watson? hon gick på grundis i hagsätra då jag gick där 1980.
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

FridaWatson
FridaWatson