Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den viktiga leken

lek är det bästa som finns
då vi bygger vänskap
det är härligt när man minns
alla borgar i ett snölandskap

jag tycker synd om alla små
som inte hinner busa och leka
jag undra hur det ska gå
när vi dem neka

att härja fritt och fantisera
bygga slott och bygga koja
allt är så tillrättalagt numera
”sitt ner och sluta stoja”

hobbyer till sena kväll
ingen tid att tänka fritt
tyst nu, om du inte är snäll
ska du få se vårt nya påhitt

en aktivitet till
att fylla upp din tid
nu gör du som vi vill
så att VI får vår fritid




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-27 18:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fin
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!