Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivla aldrig

Sluta aldrig att tro på dig själv
Innerst inne du vet vad du kan
För du vet att du är bra
Att du duger som du är
Om dagen du är solen som strålar

Men när mörkret faller
Då du är stjärnan som lyser klarast
Så snälla leta inte efter ljuset
För du är ju ljuset dygnets alla timmar
Så tappa aldrig energin och glädjen

Njut och älska livet
För det är det enda du har
Så låt ingen ta det ifrån dig
Ditt värde kan aldrig ersättas
Du har för alltid en plats på jorden

För du är ju mer än unik
För att du är du och ingen annan
Bara du väljer vilken väg du tar
Med dessa värmande rader och ord
Då du är aldrig ensam på denna jord





Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-27 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde