Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att slippa må såhär

kanske det är bäst att dö, sådär
som om man ville det.
Med piller, rakblad och sprit

Med rödvin, knark och kniv.

För att slippa må såhär
kanske det är bäst att dö,
så där som stjärnorna gör
när de dör




Fri vers (Prosapoesi) av Ellie_A
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-27 19:51



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Skriva dikt är bra både då man mår illa och bra Take care Stark text!
2018-12-11

  Anders Frankenberg Waster
Mycket berörande text, som väcker starka obehgskänslor. Nu vet jag ju inget om när, hur, eller varför dikten är skriven. Men jag hoppas för allt i världen inte det är så du mår just nu. Och om du gör det - måtte du snarast hitta en ljusning !

Det är bra att texter som denna kommer ut och möter omvärlden, att fler får se att detta är en del av livet för en och annan....
2018-12-08

  Stisse
Stark text. Glöm inte att du är värdefull.
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ellie_A