Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten speglar känslan som uppstår när Sekten är i samma trappuppgång, där man själv bor.


-Säg, hur sjukt är det inte.

Så säger någon ut i luften,
"-Nu är det din tur B, att bevisa
var du sjuk eller finns det Alien."
-Var fick du luft ifrån, frågade polisen.
-Det ska väl du bara skita i, svarar B.
som nu är väldigt arg på "utbildningen"
-Det var inte till dig, du är inte misstänkt.

___

(Men varför lägger dom sig i våra liv?)
Själv är jag i ett överlevnadstillstånd
där jag försöker finna lite logik i det
som hände där borta på "djävulsgate.

(Så hörs någon sjunga..)
"-Never give up the fight for your
right to be your self at the night"

(Jag lyssnar och uppfattar)
-Det är Sekten som håller på.
-Det finns inga Alien..

(Nu pratar jag med min utredare)
Jag menar..
-Det tar mycket på krafterna
när grannarna är vakna natt,
stalkaren trodde hon var förlovad med B
på "djävulsgate, trodde hon bodde hos mig
sedan ville hon flytta hem till B i Strögsstrand.
ja, hon packade sin plastpåse och bad om taxi.

-Kan det vara något fruntimmer som jagar honom
sen han hade sina taxibilar eller någon som är kär?

-Sen fick han ett argt brev från en kvinna som skrev:
"Vad har du gjort" undrar, kan det ha hänt något där?

-Äsch, så sa min mor
till mig när jag
slutade praktisera.

-Det är nog inte så farligt.

-Vänta, nu ringer min Alien..





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-27 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP