Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STEPPBRANDEN SOM UTEBLEV



Längst inne
I det djupaste djupaste mörkret

Där ingen trodde att ljuset någonsin skulle återuppstå



Längst inne i det djupaste, djupaste mörkret
tändes - allt till trots - en gnista

En

oändligt

liten

gnista

Som övermannades av mörker

Aldrig skall gnistan åter åter tändas
Aldrig mer
Aldrig skall en gnista åter tändas i det innersta djupaste mörkret:


Vem var det som släckte ljuset ?




©Anders Frankenberg Wester - 2019




Fri vers av Anders Frankenberg Waster
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-14 20:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I mörkrets djup
jag hittat mitt stup
kommer aldrig igen
varesig till himmelen
eller helvetet
men vem vet
ljuset kanske tänds igen
till livet återigen
till kärleken
till lycklig dagar
som behagar

2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster