Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hugg!

 

Runt min hals
Håller du en skarpkniv
Och hotar halshugga mig

Runt min dröm
Håller du en vasskniv
Och stickar djupt i min dröm

Runt om mina dikter
Håller du en tvåhuvud kniv
Och kränkande blodig personlig hugger mig

Runt om mina steg
Håller en kniv från medeltiden
Och dödar all liv

Hugg!
Hugg!
Hugg!

Ej mer mig jag är en människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2018-11-28 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP