Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STEGRÄKNARE

 

Jag kan inte

räkna dem alla

 

stegen jag gick

 

i rädslans spår

med öppna sår

 

för det du gjorde

 

oskuld du tog

ord som slog

 

kalla ögon betvingade

 

barnet försvann bort

for till sagans slott

 

lekte med vännen Allison

 

jag kan inte

räkna dem alla

 

stegen jag gick

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-11-29 18:17



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Starkt att kunna gå vidare när hemskheten gått långt över gränsen. Mycket bra skrivet.
2018-12-03

  Stanley Rydell
Fantastiskt stark dikt som inte värjer för smärtan och utsattheten och med en mogen distans. En ton som skär genom läsarens försvar utan att överge, detta genom valet av bildspråk -stegräknare... och stegen som här tillhör ett subjekt/förövarens. I slutet diktjagets.
2018-12-01

  Fulbergarn
Mycket bra ! Texten känns!
2018-11-30

  Lars Hedlin
Oerhört bra och stark i ton och känsla!
2018-11-30

  M.Eta
Låter som en ond saga. Stark text.
2018-11-30

  DavidM VIP
Starkt förmedlade minnesbilder.
2018-11-30

  Blomma-Stjärna VIP
fint författat om ofattbart barndomssår
2018-11-29

  AiA Maria den fria
Stegen...summan...den du bär o är...
Du är -summan av allt- helhet i ljus-kärlek i nu

Tack medvandrare i ljus !
2018-11-29

  Poeten Salvador VIP
I Ferlins anda
2018-11-29

  Öknens Ros VIP
Tunga steg i barna-år.
2018-11-29

  ULJO
Så bra skaldat här. Gillas
2018-11-29

  Feliaxel VIP
Vissa steg skulle man behöva hoppa över
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP