Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg


Obeskrivligt hårt

Som en tagg i själen,
När jag ser ditt lidande.

Vi är inte nära vänner men båda människor.

Som ett svidande sår.
Blottad och lidande.

Ett oplötsligt besked har skakat din värld.

Någon har tagit en annans liv.
Någon finns ej längre här.

Vilken avgrund du än står vid så finns det medmänniskor här.

De som gjort dig så ont,
De som släckt en annans låga,

DE borde få svidande nakna stå blottade med sina bördor och sår.

Inget finns där nu att göra.
Bara sörja och finna en ny väg att gå.




Fri vers av Sandra Dahlberg
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-28 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.