Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom utvecklade det som nu sker i "djävulsgate, nu utvidgar dom verksamheten, "djävulsgate, var bara början på deras, ja, jag finner inga ord.. men se här..


Det är dag,

-Nu ringer min Alien..
-Genom fibernätet har de övervakning
för Sekten är de bara som boskapsdjur.

-Här?
-I hela området.

-Vi i trappuppgången måste hålla ihop.
(Det var en dämpad man som gav ordern)
-Tror du vi får någon hjälp?
-Utifrån, menar du.
-Ja, någonstans finns hjälp, men det går
inte att ringa ut från området, försöker..
man hamnar bara hos någon från
sekten som tagit någons identitet.

-Hos polisen säger man att de är för Stora.

-Säger polisen att sekten är för stor?

-Ja, det gjorde hon innan allt det här hände.

-Okej, vad gör vi nu?

-Hoppas på boken, att någon förstår att det
kan hända sånt här i verkligheten, att vi är
kollektivt tvångsupptagna av sektmedle...

-Vänta lite, förlåt att jag avbryter., men menar
du att de använder oss som ett slags "värddjur"
fångna av stalkare, dödade av kannibaler, döda
ID-döda, i en verklighet av mentalsjukdomar..

-Hon fick oss nästan att bryta upp din dörr igår.

-Ja, jag vet, alla kan lyssna på er där utifrån, nu
vet jag att dom bevakar allt jag skriver,
mina privata brev, ja, allting,
hon använder mig som sköld.

-Bra, då vet jag.

(Min utredare sitter på kontoret)

-Henne kan ni inte nå,..nej..står..ja..ok..igår.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-28 13:01



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Om jag inte minns fel, så sa poliskvinnan jag talade med, att"-Det är för stort" och inte att de är för stora, det var kuratorn som sa att sekten är för stor. Hon menade nog, "att få bukt med" Nu är det lätt att tro jag bygger upp en ny och bättre Polis här i Backa, men försäkrar att så inte är fallet, jag samarbetar inte med någon myndighet eller privat aktör.
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP