Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto :copyriggter: soligajag_1


En berättelse ur livet

Denna fantastiska dag hade jag sett fram emot så det gick blixtar genom
kroppen. Jag hade bakat och stått i .
Att se alla dessa ögon som ser så förväntansfulla ut , för att dem så gärna
vill hitta något speciellt till sin syster eller mamma till Julen.

Jag har promenerat i snön med alla kassar till Loppiset , nu ska allt ställas upp
fint på bordet så det ser lockande ut .
Skyltarna ska lysa i rött och få kunden att vilja ha mer och mer!

Nu börjar klockan närma sig tio , då alla springer in som galna av iver , att hitta
den bästa julpresenten av alla !

Jag har mina bakverk som doftar ljuvligt i hela lokalen! Jag själv kunde inte motstå
en saffransbulle innan vi öppnade. Tog en till kaffet och bara njöt och blundade.
Jag ser en kompis komma in , hon springer genast fram till mig och ger mig den
värsta julkramen.
-Åhh , du har räddat min dag Hillevi .Får jag köpa två påsar med saffransbullar tack säger hon.
-Naturligtvis säger jag. Har du tid att slå dig ner bredvid mig så bjuder jag på en kopp kaffe. Hon tackar och tar en stol och slår sig ner .

Vi skrattar åt olika händelser som hänt under veckan.
Sedan får jag fullt upp med kunder , min vän hjälper mig så jag blir mållös!!

Dagen är räddad och våra leenden blir bredare och skrattet dånar i lokalen!!
Vilken underbar dag vi haft !!




Prosa (Novell) av soligajag_1 VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-28 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP