Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sneglandet på grannen

Det är människornas sneglande på varandra

och den därmed uppkommande avunden

som har orsakat alla krig och dispyter

genom historien




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-28 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP