Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara krav löser inga knutar

Det var nog inte så kravlistigt av Annie Lööf

att lägga fram en sådan diger lista

utan att ange några adekvata lösningar

i regeringsbildningsfrågan

Det här kommer inte att lösa frågan;

och dessutom har hon bitit Alliansen i svansen




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-28 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP