Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt Cerat, Ny celibat!

Hon slickade sig om läpparna, och fann;
Att det var ett nytt cerat som hon slickade på!
Men det hade ju smaken av kaffe!
Vad var det nu för nytta med ceratet igen?
Att fukta läpparna.
Men det gjorde hon ju med tungan.
Och inte med kaffets droppar, som smaksatt hennes läppar.





Bunden vers av Mim
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-28 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim