Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi åker bil

Det är så himla kul att åka bil. Det är bra!

Motorn som brummar på och alla fina hus som man åker förbi, wrooooom!! Han som kör bilen tar det lugnt och titta på alla fina människor.
Ute är det kallt men i kupén varmt och gott.
Vad jag älskar att åka bil. Det är bra!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-28 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP