Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hänger på Granen!

Dina dikter.
De som blivit uppmärksammade under året...
Häng dem i granen, som en fin prydnad...
Och känn dig stolt!




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-28 18:27



Bookmark and Share


  Imzon
Va fint skrivet!
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim