Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet


En historia, förkunnade den fattige ’Balzac’ förtroligt för Madame ’Bovary’ som hade inviterats på kamtjatka och vodka, skriver inte sig själv. Den måste nedtecknas. Och ni kan hjälpa mig, då jag har vissa problem med det pekuniära. Naturligtvis, men jag kommer ställa vissa krav.




Övriga genrer av DrZappa VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2018-11-28 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP