Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mig till dig (En dröm)

När terror i min himmel råder,
För saker som jag sett
Och nattens mörka portar
Har öppnats upp på glänt,

Såg jag en figur, en skepnad
En skepnad utav dig
I min dröm, jag kände

Hur. Du lyssnade på mig,
Och hur du rörde dig och tryckte,
Din hud tät intill min

Mitt hjärta blöder oro

Oron att förlora, förlora dig för evigt
O för evigt att oändligt, att oändligt ensam vandra

Vandra, utan dig.

Du tog min hand
Du sa:
-Det är nu vi har vår chans.
Vår chans att ta tillvara
Ta tillvara på varann.

Senare drömmer även jag om

Ett band, en ring, ett löfte
Ett löfte och älska dig.
Älskar dig för alltid
O för alltid, älskar jag dig

I himlens hierarki
Är du min tro, min Gud
Min pelare, mitt tak,
Min älskade,

Min fru




Bunden vers av KamomillKillen VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-28 20:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hoppas det inte bara var en dröm,
fint, innerligt
2022-04-14

    glasa VIP
sista versen och
den allra sista raden
är oerhört pampig
som en

hög och vid port
vidare i livet
2018-12-07

  morgonstjärna VIP
kors nu ser jag vad bilden föreställer
pumpen behövs för att fordonet överhuvud taget ska kunna ratten styra :)

betyg för innovationer fem




2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen VIP