Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering

Det drar i ögonlocken redan vid sju

nuförtiden, sömntågen tutar allt

tidigare och är ruskigt noga med avgången.

 

Tänker att det skulle inte skada om det kom

försent då och då.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-28 21:04



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jag håller med, varför ska avgången var så tidig!
2018-12-04

  Anya VIP
Håller med här. Jag har också en tendens att somna tidigt. Kräver mycket sömn. Lyllos de som får mycket gjort i sena timmen....tänker jag.
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP