Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer aldrig att förändras

Vi sitter och ser vår värld brinna ner
vad kan jag hitta i ditt vackra sinne?

Jag dras så lätt med av något nytt
passionen har inte hälsat på på länge

Kan jag lämna mig själv hos dig?
Och du kanske kan distrahera din smärta

Om jag lämnar mig själv hos dig
kanske du
kan sätta mig på det där tåget

Två olika världar möts i en skål
vi fortsätter dricka för att samla varandras tårar

Du var den enda som sa sanningen om mig
jag gick för den är inte din att se

Du kan röra mig genom mina öron
men kan jag röra dig genom dina?

Det gör ont i mig att ta bort din hand
och jag ser att det gör ont i dig
att fråga mig om jag vill stanna

Vi dansar men våra sinnen låter oss aldrig glömma
att vi kommer göra något
vi båda kommer ångra




Fri vers (Fri form) av Felicia försvann
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-28 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann