Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


var rädd om oss pinsamma!


En pinig tid!

De bubblar bubblar över

Slår en i pallet

det är bara jag

så känns det ibland,m

En pinsam upplevelse,

i en pinig tid,

Vi be till Herren,

han är inte pinsam

han vill oss väl,

i honom är många

kär!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-28 21:15



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Alla behöver vi ett vattenhål att finna tröst och kraft och hopp och styrka i .

Blott människor vi är.

Fint
2018-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att ha någon att luta sig mot!
2018-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om trosvisshet!
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy