Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regering i kvav

Ny regeringsbildning går i kvav

på grund av alla hårda krav




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-28 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP