Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten är snabbt skriven, och slutet på den här boken.


-Är vi klara för julmötet?

-Är det horans wordpress sida, frågade mannen.

("-Ibland vill man bara gå upp och
göra något dumt med dom dära.")
("-Säg det inte högt, kanske, skjuter han dig igen.")
("-Herre-gud, lever jag?")
("-Din astralkropp är här,
jag skriver text, för dig.")

"Han satte bubblan och sen sista kulan i henne"
-Hjälp till!
-Vad ska vi göra med håret?
-Vänta med det, ta armarna istället.

(Mannen ringer till B,)

-Vi har styckat henne, vill du komma och äta?
-Vad sa han?
-Han suckade och la på.

(-Nu används en, spec. kamera som tar kort
mot bottenvåningen, nedanför deras tillhåll)

"-Spec? -Ja, syns som ett snabbt litet blått ljus"

-Vad ska vi göra med horan, frågade, unga kvinnan.
-Låt henne ligga där, det är B:s han tar henne sen.
-Skickar signalen så ingen kan lyssna.

(Nu blir vi i trappuppgången störda av den signalen)

("-Ibland vill man bara gå upp och
göra något dumt med dom där-a.")
("-Säg det inte högt, kanske, skjuter han dig igen.")
("-Herre-gud, lever jag?")
("-Din astralkropp är här,
jag skriver text, för dig.")

-Kvinnan på bottenplan är chockad och tittar upp mot
korgen där B, lagt, sina saker,
undra om vi någonsin kommer att träffa varandra igen.
Hon tar ner korgen och luktar på tröjan hon sytt, fågeln,
hon känner vemod..fågeln som skulle blivit varumärket.

Skriver på en lapp, "Den man jag en gång älskade, så fel."

Stalkaren ringer, till nätverket..
-Var är du?
-I paradiset.
-Vad gör du där, är du avliden?

-Nä, nu får ni sluta, det blir bara löjligare
och löjligare,
försök hitta bra statister till utvecklingen.

-Vi lägger ner filmen, hördes det där uppe.

-Sitter och skriver, håller tröjan nära mig.

-Den luktar fortfarande B.

(Så tar vi emot ett pris, och vill tacka..)
Tack, B, för allt ditt stöd som jag fått.

-Livet var ett rent helvete, men
någonstans i detta, fann jag ett
stort härligt Ego, en riktig man..

Som sa "Du får väl jobba på det"..

(drömmen att få se mitt barn)

I mitt inre är du fem år,
det var där vi skildes åt.

-Ni vet, mina barn är det godaste jag vet.


The End.





"Thank you, Tank you"

-Han är här, igen!

-Nej, inte så nära mina barn..

-Mamma, det gör inget, bara du mår bra.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-28 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP