Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag längtar

 

 

sol över snö

rännilslek

ur fältens smälta

nyss väckt ande

lungorna fulla av liv

från buskars nystan

läcker fågelsång

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-29 11:36



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Ödmjuk inför naturligt flöde

Tack
2018-11-29

  Öknens Ros VIP
Skön bild av våren!
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg