Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

expecting words

jag var svulten på kärlek
du köpte pad thai till mig

alltid hatat när folk tittat på när jag sminkat mig
men tycker om när du tittar på mig
tycker om när du tittar på mig

”förlåt, förlåt så jävla mycket. fan, jag har fuckat upp det. fan förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt”

blev så rädd igår för du är för snäll nu
blir så rädd att jag börjar gråta
försöker släppa in dig, men min tunga fryser till is
det är klart du är ledsen och jag tar första pris i att förlåta

men när du kastade handen mot bordet så kände jag hans dörr smälla igen i mitt ansikte, kastade ord är som knivar

alltid något som är fel med mig
jag förstör allt jag rör vid
säger det hela tiden men det gör för ont för att inte upprepas, jag vet inte hur annars jag ska ta det

känner igen lukten av blod
när jag går förbi där jag brukade bo
gråtit tills jag inte kunnat öppna ögonen mer
jag ville inte öppna ögonen mer
alla speglar ljuger för jag ser inte vad ni ser


jag vill bara springa ut härifrån
jag vill bara ligga brevid dig




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-29 14:57



Bookmark and Share


  julia.s
näst sista stycket, helt magiskt ju. alltihop men kanske särskilt "alla speglar ljuger för jag ser inte vad ni ser" för det är så spot on.
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans