Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårflörtad

 

"Du kan flyga och fara"

Sa hon när jag frågade

Om hon vill smaka på min carbonara 

 

"Nej, det vill jag inte, är du helt pucko?"

Sa hon när jag frågade

Om hon vill ha osso buco 

 

"Nej, sa jag, vad är det med dig, har du rökt hasch?"

Sa hon när jag ville bjuda 

Henne på lite gulasch 

 

"Nej, hörredu, har du svårt att fatta?"

Sa hon när jag frågade 

Om hon vill ha arrabiata 

 

"Jag antar att du inte vill ha det här heller"

Sa jag när jag ställde fram 

En tallrik med frikadeller 

 

"Precis" sa hon och fortsatte sura

"Då får du gå hem till dig och göra vad du vill"

Sa jag och åt min tempura 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-10 19:51



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag har det! Ordspråket "Du är vad du äter", alltså, det blir lika med: hon är ingenting.
2018-12-11

  KattenKin VIP
Bra skrivet, kul text, jag blev fnissig.
Ville bara tillägga det... :)
2018-12-10

  KattenKin VIP
Menyn verkar vara en het potatis...tänker att när kärlek är kryddan tycker alla om maten, men skippa henne, hon verkar vara en citron!
2018-12-10

  Fulbergarn
Det suger
när inger duger
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP