Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor som strålar vildsint

 

Å kärlek kärlek i själen själen och sånt. Hoppets stjärna innanför pannbenet. Jum jum i en skog där människor dansar människor dansar. Å alla dessa glada personer i sina privatliv i alla köpcentran. Hör ni jublet. Känner ni ömheten? När kärleken och öppenheten i samhället strålar. När allting harmonierar med allting. Nya uppdrag på meningsfulla äventyr. När alla gråter. När alla inser. När folk hoar i parkeringshusen. När en uggla är en människa är en badvakt. Människor som strålar vildsint.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-29 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP