Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekens karaktär

Eken står pall
i hårt väder
Stadigare och
kraft- fullare än
någonsin
Några grenar har
fått avskiljas
som eftergift
Men det gör
nästan ingenting
Vackrare nu
efter att ha ruskats
om
Stormen har inte
segrat
Bara gestaltat
ekens styrka




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-29 17:29



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Finstämd naturskildring och hymn till trädet.
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP