Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fickorna fulla med pengar

så har jag köpt mig ett helt eget liv
Så sånt som andra bara drömmer om har jag
som tidsfördriv
För med sol och bad varenda dag och med vackra
kvinnor runtomkring mig känner jag mig som en
guldfisk i vattnet lycklig och glad
En guldfisk som simmar omkring i sitt eget lilla stim

Med fickorna fulla med pengar flyger jag runt världens
alla hörn där köper jag lite av varje
Köper allt det som jag tycker om och vill ha
Och det spelar ingen större roll vad det kostar
För med pengar i överflöd kan jag skratta
och visa min glöd
Så jag är faktiskt en som slipper leva på vatten
och bröd varenda dag
Vilket jag i och för sig tycker är bra
För att gå fattig varenda dag gör väl inte den endaste
människa glad, tror jag...

Med fickorna fulla med pengar!

Ken Cassel
29/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-29 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel