Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Life

Står där på den långa affärsgatan.
Gatan som kan motsvara livet.
Tittar in i alla skyltfönster,
och ser livet ta vid på olika sätt.
Själv står jag utanför och jag kom försent.
Allt ät stängt.
Inget är öppet.
Och shopping är precis som livet,
Det finns inte alltid någon retur och inget återköp.
Varför går jag alltid till de affärer som alltid är stängda,
och fulla?
Varför söker jag mig alltid till det lite bättre?
Eller det jag tror är bättre,
men som ändå inte passar helt.

Life\'s like a shoppingstreet,
sometimes things are closed
and your freezed out.
Sometimes it\'s openend,
and you laugh with life.
Not at it.




Övriga genrer av EllenF
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-06-16 21:14



Bookmark and Share


  darran
älskar den
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF