Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plastblomman

livet är ett narrspel
en plastblomma i ett fönster
där uppträder du till din fördel
enligt ett inlärt mönster

du är framgångsrik, javisst
men gör du det du vill
när tillvaron är så trist
och du vill vara en kamomill

som växer fritt och vilt
på platser du aldrig sett
det vore något särskilt
då skulle det kännas rätt




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-29 19:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfull och bra
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!