Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se hur det går

jag vill se hur det går
för dig i livet
hur långt du når
var du hittar drivet

jag vill se hur det går
hur du blir när du blir stor
hur många barn du får
om jag blir mormor och mormorsmor

jag vill se hur det går
det längtar jag till
att få se hur du mår
det är det som jag vill




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-29 19:45



Bookmark and Share


  Minkki VIP
välrimmat och resonerat med känsla
2018-12-07

  Lars Hedlin
En text full av känsla
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!