Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Sunday 99:th of Novaettir 2048

 

 

 

You think tonight is the last day of Novaettir, ready for Dreamember. This used to be when human beings put up their christmas creatures, before Yezuz came and helped some escape to Triton from Tellus here. Still you breath easy, Tomiro, while your organs seems better designed to digest plastic materia, plus transform petrol into wood. Under a rusty wheel you've found our christmas cardboard calendar from 1988. Every window lid has been opened, but no Santa nor vaettir remains inside. Anyhow, since you gladly met Uncle Timolas once more, we're full of hope that Dreamember becomes a less lonely time.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-30 11:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har nyligen sett en lågbudget film till rysare på engelska i amrikansk tappning som hade en äcklig intrig och gav mig en fin avsmak lagom till disken som fått stå till sig några dagar för att kunna tävla med modernt snitt av sur strömming och tvivelaktig underhållning å tevelisionen. Din text som är på utrikiska kommer som en utmaning till förövning inför kvällens lovande utbud av strapatser.
2018-11-30

  Nanna X
Dystopin blir liksom på gränsen till mysig när en månad får heta Dreamember - en perfekt mix av dream och remember.
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP