Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All kärlek till dig

Du är värd all kärlek man kan få
Då din vardag aldrig ska vara grå
Då inte allt går att beskriva i orden
Som sagans prinsessa på jorden
En människa av din sort
Får aldrig kastas bort

Föds inte många som du på ett år
Det du borde veta när inget går
Så torka alla dina tårar
Det blir bättre jag lovar
Du måste mig förlåta
Men du är svaret på livets gåta

Om du tänker för mycket
Blir du lätt till hela stycket
Så håll ryggen fri från allt
Låt ingen fylla dina sår med salt
Du ska alltid komma tillbaka
Då någon över dig alltid ska vaka




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-29 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde