Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera år senare

29 år senare
Myntar jag begreppet levande död

29 år senare
Somnar jag om men inte in

29 år senare
Myntar jag begreppet död men ändå levande

29 år senare
Somnar jag in men inte om

Snälla




Fri vers (Fri form) av Ellie_A
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-29 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellie_A