Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skriva här och läsa har är inte bara "roligt". Det är läkande.


Jag ska skriva loss härvan

Långt in i ett hörn
bland dammråttor och muslort
ligger sen decennium
ett trassel av halsband

Orkar inte se det
hoptvinnat till en stor klump
har inte kunnat reda upp det
skaver i själen

Knuten av kedjor
är delar ur mitt liv
vet inte vad som
är början eller slut

Men det skulle visa sig
att i och med att jag skrev
"Jag ÄR inte fel"
så släppte en av länkarna greppet

Den var så ärgad och ful
nu ligger den putsad och slät
det är fortfarande SKAMLÄNKEN
men äntligen är den lösgjord från mitt hjärta

Jag ska skriva loss härvan




Fri vers (Fri form) av La yegua
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-29 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua