Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlist

driver
följer havets strömmar

försvinner i vågorna




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-11-29 23:17



Bookmark and Share


    Khayyam
kontrollförlust
det
är
dubbelt
det

kan
vara
jädrigt
skönt


2018-12-01

    Ken Cassel
försvinner in i vågorna, menar du väl

:-)

Allt gott till dig...
2018-12-01

  DavidM VIP
Kraftfulla strofer, mycket intryck på få rader.
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP