Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesorg

  

Själens längtan 

bygger bo i hjärtat

då saknaden

blir alltför

stor

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-11-30 01:43



Bookmark and Share


  Nils-Robert
så vackert uttryckt
2018-12-10

  M:tin
<3
2018-11-30

    Peter Söderqvist
Fin beskrivning av själens längtan som bygger sitt bo.
2018-11-30

  Lars Hedlin
Känslan stark i denna! kram
2018-11-30

  DominiQueen
Fina... "Imse Vimse spindel klättrar upp igen"...
Varmt ljus och Kärlek till Dig
LoveShine
2018-11-30

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP