Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i alla historier.

I alla historier.
De ska roa!

Lättja?
-Sippa på vinet!

Om jag skrev om alla historier till att roa, och de inte var roande från början?...
Skulle jag kunna vänta mig en stämning?

Bara om den gick att känna igen från originalet!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger
Publicerad 2018-11-30 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim