Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historiens kärna!

Vad har vi att vinna på det här, eller att förlora på det här? Tänkte huvudpersonen i respektive historisk händelse.

om han /hon skulle möta mig i nutid, utifrån historiens preferenser, så skulle inte han/hon bli glad åt, att jag kallade den respektive händelsen för just respektive.

-Den är av mer betydelsefull, historisk karaktär! Kan du lukta på den?

Jag förstår inte alls vad jag skriver...
Kanske är det vad som menas med respektive?

Kanske att bombardera dig med min respektive?(Man/Hustru/Sambo/Älskarinna/Älskare)
Respektive liknelse?
Att förminska liknelser?
Har det inte skett redan?




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-30 02:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finns för många respektive helt enkelt!
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim