Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Vindtemplet,

 

Gullhögern på Lidingö steker Pommes Frites så att broklaffen skevar!




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2018-11-30 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP