Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort

 

Regnet tvingar mig 

Till kortare promenad - 

Ett varv runt huset 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-30 10:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Piskade regnet
hårt som en lustfylld sadist
eller var det list

som kortade lång?
Drog regnet eller viljan
den längsta pennan? :-)
2018-12-01

  Öknens Ros VIP
Rolig haiku! Lite motion blev det ju.
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP